Om

OMTALE

KULNATUR-FORENINGEN

VIDEO

Stations bygning bagfra profil

SKODSBORG SKOVFITNESS holder til ved Skodsborg Station, Bøllemosevej, 2942 Skodsborg – på skovsiden ved skovindgangen ved det lille stationsskur.

Skodsborg Skovfitness v/KulNatur-foreningen Skodsborg er startet i marts 2015

En række frivillige ildsjæle startede foreningen i marts 2015, og i dag er der mange ildsjæle med i skoven, som er fælles om det grønne budskab.

Idéen med foreningen er at skabe fokus på natur, kultur og sund livsstil. Og gerne med en synergieffekt, der kan smitte af på hinanden. Idéen med foreningen er på sigt at forme en paraply af grønne tiltag med et strejf af kultur og historie. Skovfitness er første tiltag, og det er lykkedes med stor succes omkring Skodsborg Station, der nu også udvider med en “filial” i Dyrehaven i samarbejde med Peter Lieps hus.

11999105_10205037793448143_1180648714_o

Jeanett Debb er træner og KulNatur-formidler i foreningen. Hun er opvokset i Skodsborg gamle stationsbygning, der ligger smukt omgivet af skov og strand. Hun har altid leget og trænet i skoven og plukket af skovens spisekammer. Det er derfor en naturlig ting for hende at bruge naturen som livsstilsarena. I 2014 fik hun en diskusprolaps, som hun trænede væk i skoven på kun få måneder. Dette rygtedes, og én efter én kom der flere med på Jeanetts træningsruter. I dag er hun primusmotor for både KulNatur-foreningen og Skodsborg Skovfitness med mange hold og events i naturen. Flere og flere natur-, kultur- og motionsglade mennesker kommer til, som tiden går.

Der er brug for ildsjæle i KulNatur-foreningen, og har du idéer, eller vil du gerne hjælpe med at få det grønne budskab spredt, så er du velkommen til at kontakte Jeanett Debb.

Kontakt: Jeanett Debb
Telefon 41 28 89 29

TRÆNINGSFORM
Mail moc.liamg@ssentifvoksgrobsdoks