Udtalelser


” Skovfittere ” udtaler:

“Direktør Søren Rahbek fra Klampenborg er en af medlemmerne i skovfit.dk
Han siger: 
skovfit.dk har målt min fysiske alder, som nu er hele 15 år lavere end hvad der står i min dåbsattest. Det skyldes bl.a skovfit motion i kombination med en justering af min daglige kost.
I tillæg har skovfit forbedret min hukommelse, ligesom jeg tænker hurtigere og mere kreativt. -og så lige en ekstra detalje: jeg har haft en kold skulder i tre år, som har været under behandlign efter alle kunstens regler – uden effekt. Skovfit har nu reduceret den kolde skulder med noget der ligner 50 %, og mere er nok på vej. 
Skovfit er en dejlig måde at motionere på – mere livgivende end nogen anden motionsfor jeg har prøvet”.

Billede 24Det er en stor fornøjelse at være til Skovfitness både for krop sjæl styrke og ikke mindst det sociale. jeg nyder det hver eneste gang, uanset vejret. Jeg har trænet en skulderskade væk i den periode jeg har været med og føler mig i fysisk bedre form end jeg har gjort i årevis. Det bedste jeg nogensinde har gået til.

Lisbeth Bredved 62 Vedbæk

 Jeg træner flIMG_2010ere gange om ugen og det har hjulpet min styrke gevaldigt. Har faktisk aldrig været stærkere rent fysisk og glæder mig over at det er muligt at træne styrke uden for.  Er ikke glad for indeklimaet i et typisk fitnesscenter og elsker at at jeg kan få trænet her på en effektiv måde – i meget inspirerende omgivelser og frisk luft..        Kasper Yvind 44 år Søborg.

IMG_2233Skovfitness er det bedste jeg nogensinde har gået til.. Som nakke opereret og kronisk smerte patient har Jeanett med sin fantastiske trænings form og dygtighed til at se på os individuelt, formået at få styrket mig i en sådan grad, at jeg har et skønt overskud af energi. Derudover er jeg så heldig, at træne med min datter på 22, som
er ligeså vild med jeanett og skovfitness som jeg.

Bettina Neumann Vedbæk

12644806_10207758009860492_5816010862414303246_n

Dejlig natur, og en god
varieret træning til hele kroppen. Især hvis man tager “slyngen” med.

Emil Neumann 18 år Vedbæk

 

En af mine venner inviterede mig IMG_4464med til Skovfitness og jeg må indrømme at jeg tænkte, hvad søren går det her ud på. Man kan da ikke træne ordentligt i en skov. Men jeg skal da love for at jeg er blevet klogere, stærkere og afhængig. Man får aldrig MIG inden for når der skal trænes når man kan få hele kombinationen af styrke, motion, frisk luft og skøn natur.

Alan Thagaard 60 år
IMG_0233Jeanett Debb har skabt noget helt unikt gennem KulNaturforeningen, og det er vi mange i
alle aldre, der føler os meget berigede af.
Vi kommer glad og gerne langvejs fra for at få frisk luft under vingerne og for at indånde skovens dufte.
Når vejret arter sig, og man lytter til skoven, hvilket er en vigtig del af Jeanett Debbs skovfulnessprogram, oplever man at være ét med omgivelserne.
Det er således både en sanselig og healende oplevelse, man får forærende oveni motionen.
Men også når vejret ikke arter sig, er oplevelsen af motion og velvære i skoven en dejlig måde at berige sin dag på.
Linda Elvira Nielsdatter Gravesen 42 år Nørrebro

Jeg har nu opleBillede 5vet skovfitness i 3 måneder og det er meget vanedannende. Jeg valgte det da det er styrketræning. Opbygning af muskler styrker også knoglerne og det er meget vigtigt for alle 50+ere – mænd som kvinder. Små hold hvor Jeanett tæller forlæns og baglæns så vi lige får det sidste med. Prøv det – for din skyld. Vi har det meget hyggeligt på holdene.  (jeg går iøvrigt til skovfitness sammen med min kone)

Jens Clausen Hørsholm

For mig handler motion ikke blot om at finde og genvinde balance på det kropslige, fysiske plan – men dertil også om at skabe psykisk balance. Med Skovfitness kan du både få motion, frisk luft, og få renset ud i dine tanker! Du kommer både i fysisk og psykisk form 🙂 Tak for skovfitness Jeanett!  

 Frederikke Lohse 24 år København

Det er livsglæde og samhørighed med krop, sjæl og moder jord og så er Instruktøren Jeanett enestående, udviser stor ekspertise og favner alle med sin kærlighed og passion! Det er naturkraft og livsglæde. Jeg har flyttet min træning ud i naturen  – og her bliver jeg!  Anastasija Lohse 52 år Nærum

IMG_6637Jeg nyder følelsen i min krop og duften af naturen på tæt hold, det sociale og i alle aldre. Det er pragtfuldt. Jeg sætter stor pris på deltagelsen og gør alt for at kunne deltage så mange gange om uge det kan lade sig gøre arbejdsmæssigt. Jeg holder meget af træneren Jeanett som er meget afvekslende, inspirerende og kærlig også for vores svagheder. Total nydelse og stor anbefaling fra mig.

Nina Fisker 59 år, Trørød,

Efter min 1. prøve time, til skov-fitness hos Jeanett blev jeg introduceret for skov smootie indeholdende bla. skovsyre, skvallerkål, mælkebøtter m.m. jeg tænkte hmmm hvad er det for noget urteagtig “hjemmebrændt” – MEN jeg skal love for at det smagte vandvittigt godt og jeg vil have opskrift og smage mere af denne grønne lækre naturdrik skænket af Jeanett 😉
Vi ses igen til en fed og inspirerende skov-fitness, som jeg i øvrigt kan anbefale varmt og effektivt 🙂  

Charlott Maria Bitzer Skodsborg